Al een tijdje aan het zoeken naar een antwoord op je vraag maar kun je dat antwoord eigenlijk ook niet vinden op deze website, stel dan nu je vraag! Het kan over van alles gaan als het maar te maken heeft met tv kijken. Heb jij bijvoorbeeld vragen over een bepaalde technische situatie of bijvoorbeeld of iets bij jouw thuis technisch gezien wel mogelijk is, ik zal jouw vraag zo goed mogelijk proberen  te beantwoorden!

Hoe en waar stel ik mijn vraag?

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, zodat vragen en antwoorden ook nuttig en waardevol zijn voor andere bezoekers van deze website vraag ik u uw vraag te stellen op de juiste pagina.

Heeft uw vraag bijvoorbeeld te maken met Ziggo?

Stel dan uw vraag onder het artikel dat gaat over Ziggo: Artikel over Ziggo

Heeft u een vraag over tv kijken op de camping:

Stel dan uw vraag hier: TV kijken op de camping in Nederland en Buitenland

Zo werkt het uiteraard ook voor andere onderwerpen en vragen dan bovenstaande voorbeelden. Door op Alle artikelen te klikken vindt u waarschijnlijk de pagina die het beste aansluit op uw vraag.

Heeft u echter een vraag over een onderwerp waarover op deze website (nog) geen artikel is geschreven stel dan uw vraag onderaan de pagina in het reactie formulier, vul simpelweg jouw naam + emailadres met jouw vraag en ik hoop je binnen 24 uur antwoord te kunnen geven! Nooit geschoten is altijd mis, groetjes Theo!

PS. Vergeet het sommetje/vraag (onderaan) niet dit is tegen de automatische spam, dit geldt ook voor de andere pagina’s op deze website.