Met Digitenne insteekkaart zonder kastje en kabels tv kijken.

Een mooie manier om draadloos tv te kijken is door gebruik te maken van digitenne met insteekkaart. Digitenne is een redelijk nieuwe manier van televisie kijken maar het is tegenwoordig zeer populair mede doordat het zo goedkoop is. Bij digitenne ontvangt de televisie of ontvanger het TV signaal draadloos op. Je hoeft dus geen kabel meer vanuit de muur in een ontvanger of televisietoestel te doen je moet slechts de ontvanger aansluiten op televisie. En tegenwoordig hoeft dat zelfs niet meer (de ontvanger aansluiten op de televisie) want veel televisies hebben tegenwoordig een ingebouwde ontvanger, daar hoef je vervolgens alleen de insteekkaart in te doen en voila je kunt draadloos tv kijken. Het mooie daaraan is ook dat je maar één afstandsbediening hoeft te gebruiken, die van je televisie.

Digitenne maakt het allemaal een stuk minder moeilijk terwijl je gewoon over dezelfde zenders blijft beschikken en evenveel of zelfs meer mogelijkheden hebt dan voorheen.

Digitenne, draadloos en flexibel…

Digitenne is behoorlijk draadloos je zit alleen met de stroomkabel van de ontvanger naar (zonder ontvanger lees: insteekkaart digitenne) het stopcontact. Dat maakt het ook zo ideaal voor op vakantie. Op de camping of buiten kun je dus gewoon lekker televisie kijken als je maar een stopcontact in de buurt hebt. Grote sportevenementen kun je heerlijk buiten kijken als je geen zin hebt om binnen te zitten met het mooie weer.  Maar ook voor diegene die televisie willen kijken in een kamer zonder televisie aansluiting is digitenne de oplossing. Omdat je die aansluiting vanuit de muur niet meer nodig hebt, dat scheelt ook weer een hoop kabels door het hele huis.

Insteekkaart Digitenne

Digitenne met insteekkaart (CI+ Module) maakt televisie kijken nog veel leuker en eenvoudiger. Door de insteekkaart te gebruiken heb je geen ontvanger meer nodig. En dus zit je ook niet met de bijbehorende kabels voor het stopcontact en de kabel van televisie naar ontvanger. Bovendien bespaar je op een extra afstandsbediening. De ontvanger zit namelijk al ingebouwd in jouw televisie, hier zie je niets van behalve dan de aansluiting waar je de insteekkaart in moet steken. De insteekkaart bestaat al enige tijd alleen het probleem hiermee was dat niet elke televisie beschikt over een ingebouwde ontvanger die deze module ondersteund. Heb je dus een oude televisie dan werkt dit systeem waarschijnlijk niet voor jouw, let op je kunt dan wel eenvoudig digitenne nemen alleen dan met externe ontvanger! (enige verschil is dat je een kabel hebt van ontvanger naar televisie) Maar waarschijnlijk heb jij wel gewoon een televisie waarbij de insteekkaart tot de opties behoort. Want 76% van de Nederlanders beschikt inmiddels over zo’ n televisie. Als jouw televisie over een DVB-T ontvanger beschikt (kijk even bij de specificaties of Google) dan is de insteekkaart voor jou een serieuze optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht sommetje * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.