Sinds een tijdje is het mogelijk om volledig draadloos op verschillende apparaten televisie te kijken! Dit kan op je tablet (Ipad of Samsung Galaxy Tablet), smartphone (Iphone, Samsung Galaxy of HTC.) of op je laptop. Deze draadloos manier van tv kijken wordt aangeboden door Ziggo (ondertussen ook door andere bedrijven). Tv kijken op je laptop met Ziggo is natuurlijk de ideale oplossing als je waar en wanneer dan ook in huis televisie wilt kijken. Ook biedt het bijvoorbeeld een uitkomst als je alle televisies in huis bezet zijn of als je bijvoorbeeld in bad of in de tuin zit!

Hoe kijk je tv op je laptop met Ziggo?

Sinds Ziggo en UPC samengingen onder de naam Ziggo is het mogelijk om ook op je laptop tv te kijken met uw Ziggo abonnement. Dit doe je op de website Horizon.tv. Hier kunt u inloggen met uw Ziggo account en vervolgens genieten van alle belangrijke tv zenders. Hiervan kunt u thuis maar ook onderweg of ergens anders gebruik maken. Let op in het buitenland werkt de website NIET. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk op uw tablet of smartphone tv te kijken met Ziggo. Dit kan via de Ziggo tv app maar u kunt nu ook de nog uitgebreidere Horizon GO App gebruiken (voorheen alleen mogelijk als u klant was van UPC).

Ziggo tv kijken op je smartphone en tablet

Het is bij Ziggo zoals gezegd ook mogelijk om via je smartphone en tablet televisie te kijken. Vooralsnog alleen voor smartphones en tablets met een iOS (Iphone, Ipod, Ipad’s) of Android (HTC, LG, Samsung etc.) besturingssysteem. Wil je hiervan gebruik maken dan is het een vereiste dat je beschikt over het juiste televisiepakket van Ziggo. Wanneer je gebruik maakt van een oud Ziggo pakket dat je jarenlang geleden hebt afgesloten is het misschien mogelijk dat je jouw pakket moet upgraden naar een TV+ internet of Alles-in-één pakket van Ziggo.

Zodra je beschikt over het juiste abonnement kun je volledig mobiel televisie kijken. Dit doe je door de zogeheten Ziggo app of Horizon GO app op je smartphone of tablet te installeren. Wanneer je deze hebt geïnstalleerd kun je vele zenders live op je tablet of smartphone bekijken. Voor verdere installatie en pakket informatie verwijs ik je door naar de website van Ziggo zelf. Ook de App werkt overal in Nederland waar u de beschikking heeft over een internet verbinding, in het buitenland werkt de App dus helaas NIET.