Draadloos TV kijken met Telfort overal in huis

Telfort tv

Draadloos tv kijken met Telfort is mogelijk op een aantal verschillende manieren. Met het interactieve televisie pakket van Telfort kijkt u draadloos tv op computer, laptop, tablet en smartphone. Wanneer u gebruik maakt van de draadloze verbindingsset van Telfort dan kunt u ook  tv kijken zonder de lange internet kabels van uw modem naar tv decoder te hoeven gebruiken.  Hoe u gebruik maakt van de draadloze verbindingsset, tv kijkt via het internet op laptop, tablet en smartphone leest u in dit artikel en op de andere pagina’s op deze website.

Telfort Draadloze Verbindingsset

Een draadloze verbindingsset werkt via het stopcontact en verstuurd het internet signaal via een adapter via uw elektriciteitsnetwerk. Bij Telfort maakt u namelijk gebruik van Digitale IPTV dat is Digitaal tv kijken via het internet signaal. Net als Telfort maken ook KPN, Xs4all, Tele2 en Vodafone gebruik van deze techniek.

Bij Ziggo en UPC kunt u geen gebruik maken van de draadloze verbindingsset om televisie te kijken aangezien zij het TV signaal nog altijd versturen via de kabel.

De draadloze verbindingsset van Telfort werkt eigenlijk heel simpel en in veel gevallen is het een uitstekende oplossing in plaats van de lange internet kabels. De draadloze verbindingsset maakt een verbinding mogelijk tussen uw modem/router  (waar u internet binnenkomt en wordt verspreidt met een Wifi signaal) en de digitale/interactieve decoder die u met hdmi of Scart kabel aansluit op uw televisie. Deze verbinding wordt met de Telfort verbindingsset draadloos gemaakt maar kan ook tot stand worden gebracht met lange internet kabels.

TV Verbindingsset Telfort Kopen

Een draadloze verbindingsset die u kunt gebruiken bij uw Telfort abonnement kunt u op verschillende plekken kopen. U kunt de verbindingsset bestellen bij Telfort maar dezelfde en nog sneller draadloze verbindingsset zijn ook beschikbaar online.

Verbindingsset aansluiten

Het aansluiten van de verbindingsset is niet moeilijk. De set bestaat uit twee dezelfde adapters. Een van de twee adapters werkt als verzender van het internet signaal en de ander dient als ontvanger.  Een adapter verbindt u met een internet kabel met het internet modem van Telfort en plugt u in het stopcontact. De andere adapter verbindt u met een internet kabel met uw televisie decoder en plugt u daar in het stopcontact. In vrijwel alle gevallen kunt u gelijk digitaal tv kijken.

Heeft of wilt u een tweede televisie van Telfort aansluiten dan kunt u gebruik maken van een extra adapter. Sluit deze op dezelfde manier aan op de tweede televisie en u kunt ook daarmee gelijk digitaal tv kijken. Losse extra adapters kunt u ook apart bestellen op het internet.

Telfort Draadloos TV kijken Laptop, Tablet en Mobiel

Met interactieve tv van Telfort kunt u ook televisie kijken op uw laptop, pc, computer, tablet, Ipad en mobiel/smartphone. Dit is handig als u bijvoorbeeld buiten met lekker weer televisie wil kijken in de tuin. Wanneer u gebruik wil maken van TV op bovenstaande apparaten dan moet u wel verbonden zijn met het thuis wifi netwerk van Telfort. Heeft u dus geen bereik buiten uw huis of op zolder maar wilt u daar toch tv kijken op een mobiel apparaat dan kunt u bijvoorbeeld een Wifi versterker kopen. Met een Wifi versterker vergroot u het bereik van uw Wifi netwerk. Hoe beter het Wifi signaal hoe sneller ook het internet zal zijn. Aangezien uw van uw laptop, tablet of mobiel tv kijkt via het internet zal sneller internet zorgen voor een betere beeldkwaliteit.

Telfort TV op laptop

U kijkt televisie van Telfort op uw laptop door gebruik te maken van ITV Online van Telfort. Op de site van Telfort kunt u in uw browser veel verschillende zenders bekijken. Zorg ervoor dat uw laptop zoveel mogelijk up to date is zodat u snel televisie kunt kijken in hoge kwaliteit. Ook vanaf een vaste PC of computer is het mogelijk om Telfort tv te kijken via internet.

Online TV Telfort op Tablet

Televisie kijken via uw Android Tablet of Ipad kunt u het beste doen door de Telfort App te downloaden. Vaak is het namelijk niet eens mogelijk om in de browser tv te kijken. Als u televisie wilt kijken moet uw tablet verbonden zijn met het thuis wifi netwerk van Telfort. Met uw tablet of Ipad kunt u volledig draadloos tv kijken tot dat de batterij van uw tablet leeg raakt.

 • Telfort TV kijken op Android Tablet: voor tv kijken op tablet bestaat een gratis Telfort ITV online app. Deze kunt u downloaden in de Android Play Store. Hiervoor moet u wel verbinden zijn met uw thuis wifi netwerk.
 • Online TV kijken op Ipad: ook vanaf uw Ipad is het mogelijk om tv te kijken bij Telfort. De ITV Telfort App kunt u ook gratis downloaden in de Appstore.

Telfort TV kijken op Mobiel

Met uw mobiel/smartphone kunt u ook draadloos tv kijken met Telfort. Daarvoor moet u smartphone uiteraard ook verbonden zijn met het thuis wifi netwerk. De Telfort ITV Online app voor smartphone/mobiel is beschikbaar voor Android Telefoons en voor Apple. U kunt de App gratis downloaden in de Play en AppStore.

9 mensen hebben al gereageerd.
 1. ....
  14/04/2021 om 6:54 pm

  Hallo,

  Ik wil mijn tv verplaatsen naar de andere kant van de kamer maar ik wil daar dan draadloos tv kunnen kijken via telfort kan dit en wat kost dit. Ik heb al tv via telfort.

  Met vriendelijke groet….

 2. R. Roskam
  19/09/2019 om 1:54 pm

  Is het mogelijk om draadloos meerdere ( 3 ) ontvangers aan te sluiten?

  Met vriendelijke groet,

  R. Roskam

 3. Marije
  16/06/2019 om 8:51 pm

  Ik wil mijn tv naar de andere kant van de kamer hebben, kan ik draadloos tv signaal ontvangen. Ik heb Ziggo. Terugkijken van programmas vind ik belangrijk.

 4. Bansie
  14/04/2019 om 1:25 pm

  Ik wil een 2de tv aansluiten in huis.
  waar kan ik decoder kopen

  • Theo ✔
   15/04/2019 om 7:28 pm

   Die kun je aanvragen bij Telfort zelf.

 5. reinoud
  26/03/2019 om 5:58 pm

  Ik wil een 2de tv aansluiten in huis.

 6. henny kranenburg
  22/08/2016 om 12:23 pm

  graag wil ik op mijn 2e tv kijken via digitenne. Kan dit geregeld worden via telfort?
  vriendelijke groet
  henny kranenburg

Reageer! Help anderen of stel je eigen vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen jouw naam wordt zichtbaar. Anoniem reageren kan ook.