Alle TV Apps voor Android & iOS Tablets en Telefoons

Als u een interactief tv abonnement heeft kunt u bij u tv provider vaak ook televisie kijken op andere apparaten zoals uw laptop, tablet of telefoon. In dit artikel ziet u een overzicht van beschikbare tv apps waarmee u makkelijk vanaf uw Android of iOS tablet of telefoon live tv kunt kijken. Hieronder ziet u alle tv Apps van Ziggo, Tele2, KPN, Telfort, Xs4all

TV kijken met een TV App

Om gebruik te kunnen maken van de gratis tv apps van de verschillende aanbieders moet u uiteraard klant zijn bij de aanbieder van de desbetreffende tv app. Daarnaast moet u bij de meeste tv apps verbonden zijn met het thuis wifi netwerk om gebruik te kunnen maken van de app. De apps zijn dus vaak niet geschikt voor buitenshuis gebruik. Ook is het verstandig om uw Android of iOS besturingssysteem up-to-date te houden aangezien de Apps vaak alleen beschikbaar zijn vanaf een bepaalde versie van Android en iOS. Na het installeren van de TV App moet u meestal uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Soms wordt ook gevraagd om uw abonnementsnummer. Uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u vaak terugvinden in de welkomstbrief van uw tv provider. Anders is het altijd mogelijk om uw gebruikersnaam en wachtwoord via de site van uw aanbieder opnieuw aan te vragen.

Ziggo TV App

U kunt van de Ziggo tv app gebruik maken als u minimaal een abonnement heeft op tv en internet van Ziggo.

Android TV App

Met uw Android tablet en telefoon kunt u de Ziggo TV App downloaden in de Google Play store. Android TV App Ziggo

Ziggo TV App voor Ipad, Iphone en Ipod

Ook met uw Apple apparaat kunt u tv kijken via de Ziggo TV App de App kunt u downloaden in de AppStore: iOS TV App Ziggo

Tele2 TV App

Sinds een tijdje kunt u ook bij Tele2 op verschillende apparaten tv kijken met de Tele2 TV App. Onderstaand ziet u waar u de tv app kunt downloaden voor verschillende apparaten.

Tele2 TV App voor Android

Vanaf uw Android tablet en telefoon is het tot dusver niet mogelijk om tv te kijken, er is al wel een een tv app beschikbaar voor iOS apparaten.

TV kijken op Ipad, Ipod en Iphone Tele2

De Tele2 TV App voor Apple apparaten vindt u in de AppStore: Tele2 TV App Iphone, Ipad en Ipod

Xs4all Webtv App

Met de Xs4all Webtv App kunt u alleen via uw thuis wifi netwerk tv kijken op zowel Android als iOS apparaten. U kunt gebruik maken van de Xs4all Webtv app als u een tv abonnement heeft afgesloten bij Xs4all, uiteraard is ook deze app gratis te downloaden. Wilt u tv kijken op uw laptop? Dat kan ook bij Xs4all, Xs4all webtv is ook in de browser te bekijken.

Xs4all Webtv Android

Voor Android tablets en telefoons kunt u de app downloaden in de Google Play Store, de app vindt u hier: Xs4all webtv Android

TV kijken op Ipad en Iphone Xs4all

De Xs4all webtv app voor iOS apparaten vindt u hier in de Appstore: Xs4all webtv App iOS

KPN itv online App

Om bij KPN gebruik te maken van de TV App moet u verbonden zijn met uw KPN Thuis Wifi netwerk. Met uw abonnement kunt u op uw mobiele apparaat de meest populaire zenders via de app bekijken. KPN ITV is ook beschikbaar voor op de laptop.

KPN itv TV App Android

De Android App voor tablet en smartphone kunt u downloaden in de Google Play store, de app vindt u hier: KPN Android TV App

KPN itv TV App voor iOS

Wilt u tv kijken op uw Ipad of Iphone download dan de KPN TV App in de AppStore: KPN itv App Apple apparaten

Telfort App

Met een interactief tv abonnement bij Telfort kijkt u uiteraard ook tv op uw Ipad, Iphone, Ipod of Android tablet en telefoon.

Telfort Online TV voor Android

Download de Telfort TV App voor uw Android apparaat in Google Play store: Telfort tv app Android

Telfort Online TV App iOS

Voor Apple apparaten kunt u hier terecht: Telfort TV app iOS

UPC Horizon Go

Met de Horizon Go App van UPC kunt u overal in Nederland waar u verbinding heeft met internet gebruik maken van de TV App. De Horizon GO App is dus niet alleen handig voor thuis maar is ook te gebruiken als u onderweg bent.

UPC Horizon GO app voor Android

Als klant van UPC kunt u de Android app voor tablet en smartphone downloaden in de Google Play store: UPC Android tv app

UPC Horizon GO app voor Ipad, Iphone en Ipod

Wilt u op uw Apple apparaat tv kijken met UPC Horizon download dan de app in de Appstore deze vindt u hier: UPC Horizon app voor iOS

Heeft u nog vragen over het gebruik van de TV Apps? Stel dan uw vraag via onderstaand reactieformulier!

5 reacties op “Alle TV Apps voor Android & iOS Tablets en Telefoons

    1. Wellicht kan onderstaande het niet werken verhelpen:
      Als je tv kijkt via een 3G of 4G verbinding kan het daar aan liggen. Het komt voor dat Ziggo dan je “echte” locatie kan achterhalen en ziet dat je in het buitenland zit. Maak dus, indien mogelijk, verbinding met een wifi netwerk. Is er geen wifi netwerk aanwezig? Maak dan een Wifi hotspot met een andere smartphone. Daarnaast kan het helpen om eerst de VPN verbinding in te stellen en dan pas de Ziggo app te openen. Zorg ook dat locatievoorzieningen is uitgeschakeld als je gebruik maakt van een tablet of telefoon.

  1. Ik mis de Caiway app in het overzicht. In ieder geval bij het glasvezel aanbod (TV + Internet) is een app beschikbaar om op de tablet TV te kijken. Werk helaas alleen op eigen netwerk.

    1. Als u tv wilt kijken op uw laptop hoeft u geen apps te installeren. TV kijken op de laptop kan gewoon in de browser op de website van uw tv aanbieder. Voor Ziggo/UPC is dit bijvoorbeeld Horizon.tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *