Draadloos tv kijken KPN

Geen zin om van abonnement of van televisie provider te veranderen en wil je weten wat de opties zijn voor draadloos tv kijken bij KPN? In dit artikel worden een aantal opties beschreven die je kunnen helpen om draadloos tv te kijken bij KPN. Wanneer je aangesloten bent bij KPN zijn er een aantal mooie opties om draadloze televisie mogelijk te maken. Ben je niet aangesloten bij KPN dan kan dit artikel je misschien overhalen toch daar een abonnement af te sluiten.

Draadloos tv kijken met digitenne

Digitenne beschouw ik als een zeer goede oplossing voor draadloos tv kijken. Het mooie aan digitenne is dat het werkelijkwaar binnen vijf minuten is aangesloten, dit is absoluut geen marketingstunt. Het nadeel van digitenne is dat je wel een abonnement moet aansluiten bij KPN maar dit is ook relatief snel te regelen via het internet, op werkdagen besteld heb je de draadloze oplossing binnen drie dagen in huis. Met digitenne ben je qua zenders wel relatief beperkt je ontvangt de 26 basis zenders maar hebt wel de optie om deze uittebreiden met FOX sports.

Het digitenne pakket bestaat het volgende:

1. Ontvanger inclusief antenne

2. Afstandbediening

3. Scart kabel om de ontvanger aan te sluiten.

Het is het slimst om de ontvanger op een plek te zetten waar het ontvangst het beste is. Bijvoorbeeld dicht bij het raam dit zorgt voor de beste beeldkwaliteit. Digitenne sluit je vervolgens makkelijk aan (geen gerommel in de meterkast). Stop de stekker van de ontvanger in de stopcontact en verbind de televisie met de ontvanger doormiddel van een meegeleverde scart kabel. Minpuntje van digitenne is wel dat het niet mogelijk is in HD kwaliteit televisie te kijken omdat de ontvanger met de televisie wordt verbonden doormiddel van een scart kabel. Wanneer je een televisie hebt die ook werkt met een intsteekkaart kun je zelf volledig draadloos tv kijken zonder kastje van KPN, dit scheelt je gelijk ook weer een extra afstandsbediening, lees hier meer over draadloos tv kijken met de digitenne insteekkaart van KPN. Wat kost deze draadloze oplossing: op moment van schrijven kost deze oplossing iets meer dan een tientje per maand. Het mooie van deze oplossing is dat je het een maand lang vrijblijvend kunt uitproberen, mocht het signaal niet goed zijn of ben je niet tevreden over de beeldkwaliteit dan kun de oplossing altijd weer retourneren. Wat dat betreft is digitenne van KPN dus altijd een optie het is in iedergeval risicoloos.

KPN draadloze verbindingsset

De KPN draadloze verbindingsset is een prachtige oplossing om draadloos tv te kunnen kijken, dit wordt ook wel televisie kijken vai het stopcontact genoemd. Deze methode is echt een aanrader wanneer je aangesloten bent bij KPN. Het enige vereiste voor deze oplossing is dat je op de plek waar je televisie wilt gaan kijken beschikt over meer dan één stopcontact.Hoe werkt deze oplossing?Het klinkt allemaal vrij ingewikkeld maar het is een mooi principe, je laat het tv signaal versturen via het lichtnet. Een goed lichtnet is tegenwoordig overal aanwezig. Doordat je gebruik maakt van het lichtnet ben je verzekerd van een stabiel en goedwerkend signaal in tegenstelling tot bijvoorbeeld digitenne dat niet altijd overal even goed werkt. Dikke muren of plafonds zijn bij deze oplossing absoluut geen belemmering.

Wat kost deze oplossing?

Deze draadloze oplossing is verkrijgbaar vanaf ‚ā¨70,-. Meer over deze de draadloze verbindingsset vind je op draadloos tv kijken via stopcontact.¬†Wanneer je niet aangesloten bent bij KPN maar bij TELE 2 doe je er ook goed aan een bezoekje te brengen aan deze pagina, met TELE 2 is er namelijk een gelijkwaardige oplossing voor draadloos tv kijken, ook via een verbindingsset dat werkt via het stopcontact.

 Interactieve tv van KPN

De mooiste oplossing voor draadloos tv kijken¬†bij¬†KPN is toch wel interactieve¬†tv van KPN. Voor de frequente televisie kijker is dit zeker¬†de beste oplossing. Met interactieve tv van¬†KPN is het echt mogelijk overal in¬†huis televisie te kijken. Maar waar het ons in dit geval omgaat is dat het draadloos is. Naast de voordelen zoals opnemen, televisie live op pauze zetten, terugspoelen en een groot zenderaanbod heb je ook gratis online televisie. Dit stelt je in staat overal draadloos tv te kijken wanneer je maar beschikt over internet. Zo kun je¬†met je smartphone, tablet of laptop draadloos tv kijken.¬†Interactieve tv is relatief duur t.o.v. van een basispakket waarover je wellicht nu beschikt. Maar het is zeker waard om eens te kijken hoeveel je nu betaalt voor je televisiepakket en hoeveel meer je kwijt bent aan al die extra mooie functies die je krijgt –inclusief het draadloos tv kijken KPN– wanneer je kiest voor interactieve televisie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *