Ziggo Go kijken in het buitenland met een vpn verbinding (How-to)

Hulpmiddel #1 VyprVPN service

Op deze pagina lees je hoe je toch Ziggo Go kunt kijken in het buitenland. Wat heb je daarvoor nodig? Een goede internet verbinding, toegang tot Ziggo GO, een vpn verbinding en een telefoon, tablet of laptop.

Op deze pagina:

Wanneer je Ziggo Go probeert te kijken buiten de EU zal dit waarschijnlijk niet lukken. Dit komt door een geografische blokkade die ervoor zorgt dat jij niet live tv kunt kijken via Ziggo Go. Met een vpn verbinding gaan we die geografische blokkade oplossen.

Zo ziet dat eruit als je Ziggo Go wilt kijken op je laptop buiten de EU en zonder VPN verbinding.

Voor 1 mei 2018 was het overal in het buitenland niet mogelijk om Ziggo Go te kijken. Door nieuwe regelgeving kun je na 1 mei wel overal binnen de EU Ziggo GO kijken. Dit betekent echter dat je zonder vpn verbinding in landen als Zwitserland en Noorwegen nog steeds geen Ziggo Go kunt kijken.

Ziggo Go kijken buiten EU en Europa met een VPN

Het antwoord op de geografische blokkade is een goede VPN verbinding. Een vpn verbinding gaat ervoor zorgen dat je overal in het buitenland van Amerika tot aan Thailand en Turkije Ziggo Go kunt kijken.

Waarom kun je met een VPN verbinding wel Ziggo Go kijken buiten Europa?

In eerste instantie kun je buiten de EU geen Ziggo Go gebruiken omdat Ziggo aan het ip adres van jouw laptop, tablet of telefoon herkent dat je in het buitenland bent. Buiten de EU kan Ziggo Go niet worden gebruikt vanwege uitzendrechten.

Gelukkig kun je met een VPN verbinding jouw buitenlandse ip adres veranderen in een Nederlands ip adres (of kies op z’n minst een ander EU land). Nu lijkt het voor Ziggo Go alsof jij gewoon in de Europese Unie bent.

VPN service kiezen

Je kunt zo’n VPN verbinding maken door gebruik te maken van een VPN service. Bij het kiezen van een VPN service is het belangrijk dat je kiest voor een vpn service die:

 • Servers heeft in Nederland (zodat je jouw buitenlandse ip adres kunt veranderen in een Nederlands ip adres).
 • Snelle servers heeft zodat je zonder haperingen tv kunt kijken.
 • Een gratis proefperiode aanbiedt zodat je het gratis kunt uitproberen. en eenmalig gratis Formule 1 of voetbal kunt kijken in het buitenland.
 • Het makkelijk maakt om de vpn verbinding in te stellen op je telefoon, tablet of laptop.

Om bovenstaande redenen maak ik gebruik van VyprVPN om Ziggo Go in het buitenland te kijken. Zelf maak ik gebruik van de iPhone app en VyprVPN voor op mijn Macbook.

Maar je kunt VyprVPN ook gebruiken op iPads en andere tablets, Android telefoons, Windows en allerlei andere apparaten.

Ziggo Go kijken in het buitenland op je laptop

Benodigde tijd: 5 minuten.

Om Ziggo Go te kijken in het buitenland, en dan bedoel ik vooral buiten Europa, moet je een vpn verbinding instellen. Dat doe je als volgt.

 1. Maak een account aan bij VyprVPN.

  Hier kun je een account aan bij VyprVPN.

 2. Download de VyprVPN op je laptop

  Hier download je VyprVPN, VyprVPN is op bijna alle apparaten beschikbaar.

 3. Maak verbinding met een Nederlandse VPN server

  Open eerst de VyprVPN en maak verbinding met een Nederlandse VPN server. Zie ook de afbeelding hieronder. Vervolgens kun je lekker Ziggo Go in het buitenland kijken.

Vpn verbinding
VyprVPN op een Macbook

Nadat je verbonden bent met de Nederlands VPN server ga je naar ZiggoGo.tv en zul je zien dat je gewoon live naar Nederlandse tv zenders kunt kijken via de Ziggo Go.

Ziggo Go kijken in het buitenland op tablet of telefoon

Ziggo Go kijken in het buitenland op je telefoon of tablet kan ook. Nadat je hier een account hebt aangemaakt download je hier de VyprVPN app op je telefoon of tablet.

Verbinding maken met VyprVPN werkt nagenoeg hetzelfde als op je laptop. Zoals je hieronder kunt zien.

VyprVpn
VyprVPN op je telefoon of tablet

Nadat je een verbonden bent met een Nederlandse VyprVPN server open je ook de Ziggo Go app en kun je lekker tv kijken buiten Europa. Heb je nog geen Ziggo Go app dan kun je die hier downloaden in de AppStore voor iPad en iPhone en hier in de Google play store (voor android).

Live naar Ziggo Go kijken met een vpn verbinding.

10 reacties op “Ziggo Go kijken in het buitenland met een vpn verbinding (How-to)

 1. Ik heb tot gisteren ziggo go kunnen kijken. Kreeg toen n zwart veld. Heb zoggo go verwijderd om hem daarom opnieuw te instaleren. Wat ik wel vaker heb gedaan als hij niet goed werkte. Nu zou ik ziggo go niet meer opnieuw kunnen instaleren. WAAROM NIET

 2. Iemand een VPN gevonden die werkt met ZIGGO go buiten de EU? Ik heb de meesten nu wel geprobeerd maar ziggo heeft iets veranderd en sinds een paar weken werken VPN en ziggo niet meer buiten de EU. Baal als een stekker. Need help, formule 1 begint zo :-(

Reageer! Help anderen of stel je eigen vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen jouw naam wordt zichtbaar. Anoniem reageren kan ook.