Gratis tv zenders

Allereerst zijn er een aantal zenders die altijd gratis te bekijken zijn. Via het internet zijn er flink wat tv zenders gratis te bekijken. Om te beginnen natuurlijk NOS 1,2 en 3. Daarnaast ook BVN, Politiek24 en lokale zenders. Ook kun je diverse buitenlandse nieuwszenders bekijken zoals Sky News en kanalen van CNN. Er zijn nog talloze andere (buitenlandse) zenders gratis te bekijken door de officiële sites van de zenders te bezoeken.

Naast tv kijken via het internet kun je ook gratis tv kijken op je televisie. Bijvoorbeeld als je een kabelaansluiting hebt, maar geen abonnement hebt bij een kabel provider. In dat geval kun je toch altijd in analoge kwaliteit Nederland 1,2 en 3 ontvangen.

Gratis gemiste tv programma’s bekijken

Ook al heb je geen tv abonnement afgesloten bij een tv aanbieder dan nog is het mogelijk om gratis tv programma’s te bekijken van grote Nederlandse tv zenders zoals NPO gemistRTL en SBS, NET5 of Veronica. Ook hierbij maak je gebruik van het internet. Via de gemist websites van bovenstaande zenders  zijn veel programma’s terug te kijken. Let er wel op dat sommige programma’s na afloop maar voor beperkte een periode terug te kijken zijn.

Gratis live voetbal kijken

Het is lastiger om gratis grote voetbalwedstrijden live te kijken via het internet. Als NOS de wedstrijd live uitzendt dan is het vaak wel mogelijk om de wedstrijd gratis te bekijken via het internet. Wordt de voetbal wedstrijd live uitgezonden door een commerciële omroep zoals SBS of FoxSports dan is gratis voetbal kijken vaak niet mogelijk in goede kwaliteit.

Er bestaat nog wel de mogelijkheid om via Unibet gratis live voetbal te kijken, hiervoor moet echter wel eerst een Unibet account worden aangemaakt.

Het is daarnaast vaak wel mogelijk om eenmalig te betalen voor een interessant wedstrijd zoals Real Madrid  – FC Barcelona of Ajax – Feyenoord, zo kun je bij FoxSports of Sport 1 bijvoorbeeld een dagpas of een losse wedstrijd kopen.

Heb je al wel een tv abonnement maar ben je nog niet op de hoogte van alle mogelijkheden?

Grote kans dat je dan al in goede kwaliteit gratis tv kunt kijken via het internet. Bij vrijwel elke tv provider heb je nu namelijk ook de mogelijkheid om op al je apparaten (zoals laptop, tablet en mobiel) tv te kijken. Lees daarom eens onderstaande tekst en ontdek hoe je binnen je abonnement op allerlei manieren via het internet gratis tv kunt kijken.

Gratis tv kijken op laptop

Met een internet + tv abonnement kijk je bij vrijwel elke tv aanbieder, zoals Ziggo en KPN, ook gratis tv op je laptop. Dit werkt uiteraard alleen wanneer je laptop verbonden is met het internet. Bij veel providers is het alleen mogelijk om gratis tv te kijken op je laptop wanneer je verbonden bent met het thuis wifi netwerk, dit verschilt echter per provider. Over tv kijken op je laptop is al een artikel geschreven: dat artikel lees je hier.

Gratis tv kijken op tablet

Ook op je tablet is het mogelijk om gratis televisie te kijken. Het is aan te raden om hierbij gebruik te maken van de televisie app van de tv aanbieder waarbij jij een abonnement hebt afgesloten. Het maakt niet of je nu een iPad of Android tablet gebruikt, meer over tv kijken op je tablet lees je hier.

Ook gratis tv apps voor je mobiel:

Wil je liever gratis tv kijken op je mobiel? Dan is dat ook mogelijk! Voor een overzicht van alle tv apps (voor zowel iPhones als Android telefoons) klik je hier. Wil je meer weten over tv kijken op je mobiel in het algemeen, bezoek dan eens deze pagina.